etusivu-banneri (1)

APOLLON TARINA

Apollon alkuperäisenä ajatuksena oli koota aktiiviuran lopettaneita pelaajia yhteen pelaamaan ja ennen kaikkea pitämään hauskaa ilman ryppyotsaisuutta. Olemme jalkapalloilijoiden loppusijoituspaikka, jossa nautimme jalkapallosta täysillä!

Pinkkien Koirien perustamissaunaillassa tammikuussa 2015 syntyi päätös tehdä hyväntekeväisyyttä jalkapallon ohella. Ensimmäisen kauden hyväntekeväisyyskohteeksi valitsimme Roosa-nauha keräyksen, jonka kunniaksi paitamme sai pinkin värin.

Urheilulliseksi tavoitteeksi asetimme voittaa Regions´ Cup ja lahjoittaa 5.000 euron pääpalkinto Roosa-nauha keräykseen. Tämä tavoite toteutui monen yrityksen jälkeen vihdoinkin Olympiastadionilla vuonna 2023.

Vuodet ovat jalostaneet hyväntekeväisyystoimintaamme, ja Matka On Tärkein -turnaus Seinäjoella sekä Apollo Charity Night hyväntekeväisyyshuutokauppa ovat kauden päätapahtumiamme.

Olemme tähän mennessä keränneet 130.000 euroa hyväntekeväisyyteen, pääosin Charity Nightin huutokaupalla, johon olemme saaneet myyntiin arvokkaita huippu-urheilun ja jalkapallon artikkeleita. Esimerkiksi Virgil Van Dijkin signeeraama Liverpool FC:n pelipaita myytiin huutokaupassa 5.000 euron hintaan.

APOLLON PELISYSTEEMI

Apollo on aikuisten miesten urheilujoukkue. Jalkapallo on yhteinen rakastettumme ja kilpailemme hampaat irvessä, muttemme verenmaku suussa.

Seinäjoki on pukukoppimme. Olemme osa paikallista yhteisöä ja luomme positiivista kaupunkikulttuuria pitämällä jalat Seinäjoella ja pään maailmalla.

Pinkit Koirat tekee hyvää. Kohdistamme keräämämme huutokauppatuotot hyväntekeväisyyteen, sataprosenttisesti. Otamme vastaan lahjoituksia, ideoita ja ehdotuksia, emme rahoitushakemuksia. Teemme päätöksemme reilusti, läpinäkyvästi ja perustellusti.

On takaisinmaksun aika. Olemme itse saaneet apua, minkä vuoksi olemme aina apua tarvitsevien puolella. Innostamme ja tuemme nuorempia sukupolvia. Heissä on tulevaisuus, meissä ei.